Foredrag om fremtiden med Tor Nørretranders

Foto: Claus Bech
Lørdag 20. juni: Forfatter Tor Nørretranders, 60 år.  Tor Nørretranders ved mindehøjtideligheden for Politikens chefredaktør Tøger Seidenfaden, der blev begravet tidligere i dag d. 2. februar 2011 ved en privat ceremoni. Mindehøjtideligheden blev afholdt på Politiken i København.
Lørdag 20. juni: Forfatter Tor Nørretranders, 60 år. Tor Nørretranders ved mindehøjtideligheden for Politikens chefredaktør Tøger Seidenfaden, der blev begravet tidligere i dag d. 2. februar 2011 ved en privat ceremoni. Mindehøjtideligheden blev afholdt på Politiken i København.

Klimaforandringer og flygtningekrise. Fake news og postfaktualitet. Højrepopulismens fremmarch i Europa, truslen fra Nordkoreas atomvåben og amerikanernes valg af Trump.

– Det kan føles, som om vi lever i en opløsnings­tid, hvor alt går ad helvede til. Men faktisk står vi på kanten til en ny oplysningstid, siger forfatteren Tor Nørretranders, der i sin nye bog »Se frem – fra opløsningstid til oplysningstid« argumenterer for, at vi skal se frem i stedet for at blive lammet af apati, sådan som han oplever, at vi gør.

Sine oplevelser og sine pointer fra bogen fortæller han mere om ved et foredrag på Allerød Bibliotek torsdag den 25. januar. Ved den lejlighed fortæller han også om en række nye, videnskabelige erkendelser, der sammen bliver til et overraskende billede af mennesket som et fremadskuende væsen.

Foredraget begynder klokken 19, og billetter kan købes på Allerød Biblioteks hjemmeside