Carsten Breum og Doron Silberberg udstiller

Foto: Picasa, Simon Rune Knudsen
126. On The House / Trofæ
126. On The House / Trofæ

Allerød: To store kunstnere kommer til Allerød, når Carsten Breum og Doron Silberbeg udstiller på Kirkehavegaard fra den 22. marts til den 6. april.

Carsten Breum har i mange år malet figurative billeder under indtryk af sine mange rejser rundt i verden. I billederne har han forenklet motiverne så de fremstår næsten grafisk ikonagtige med klare farver.

I de senere år har det udviklet sig mere og mere mod decideret abstraktion, men inspirationen er stadig international, ikke mindst fra japansk kunst og natur.

Denne linje arbejder Carsten Breum videre med, men udstillingen i Allerød Kunstforening viser også billeder fra de tidligere perioder, så den stilistiske udvikling kan ses tydeligt. Gennem alle billederne er inspirationen fra den ydre verdens store billedgalleri – hvad enten det er fra Asien eller Jylland.

Doron Silberberg er født i Jerusalem. Han dimitterede fra Kunstakademiet i Jerusalem i 1975. Efter mange års virke som Art Director og illustrator skiftede han pen, papir og mus ud med stentøjsler og glasur. Doron Silberberg skaber unika-skulpturer i stentøj og bronze. De seneste tolv år har han arbejdet med at udforske keramikken som skulpturelt materiale. I sine værker forbinder han det grafiske med det abstrakte og formår at sætte fantasien i gang hos sin modtager med en ofte let kritisk og humoristisk vinkel.

Udstillingen har fernisering fredag den 21. marts klokken 19.00-21.00 på Kirkehavegaard og er gratis for alle. Derefter er den åben torsdage og fredage fra klokken 15-17 samt lørdage og søndage fra klokken 14-17.

Udstillingen åbnes af formanden for kultur og idræt John Jensen.