Allerød kan ikke finde målet

Fodbold: Danmarksserieholdet har ikke scoret i forårets tre første kampe.

Allerød har spillet 270 minutter, og holdet venter stadig på årets første scoring. Det er blev til to uafgjorte og et enkelt nederlag.

– Vi scorer ingen mål. Det er det, der er problemet. Vi skaber ellers de chancer, som vi skal bruge. Men vi mangler noget skarphed, konstaterer Allerøds cheftræner Dennis Foss Nielsen.

Lige som i forårets første hjemmekamp mod KFUM, så endte det hele målløst, da Næstved lørdag gæstede kunstgræsbanen i Allerød Idrætspark.

I Allerøds optik kunne sydsjællænderne være glade for det ene point.

– Det var os, der havde det meste. De har halvanden chance og vi har fem, men vi scorer ikke, konstaterer Dennis Foss Nielsen.

Han kunne blandt andet se Dino Karjasevic drible sig igennem Næstved-forsvaret i 1. halvleg. Vinklen blev en smule spids, og Karjasevic afsluttede forbi mål. Efter pausen var Bünyamin Topal tættest på, men han fik ikke sendt en tværbold ved bagerste stang i nettet.

Selv om Allerød ikke fik scoret, så var det trods alt ikke den rene jammer.

– Indsatsen var med pil opad i forhold til den seneste kamp mod Værebro. Defensivt står vi godt og giver ikke noget væk, siger Dennis Foss Nielsen og roser det unge midtstopperpar Holger Jarlgaard og Rasmus Gordon – hvor sidstnævnte er nytilkommen fra Farum.

– De gjorde det godt. Nu skal vi bare finde noget skarphed, lyder det fra træneren.

Danmarksserien pulje 2

Allerød-Næstved 0-0