Tag ud og smag på byen sammen med AP

11 dages gourmetoplevelser fra 31. marts til 10. april

Gourmeteventen Smag På Byen har taget fart og nærmer sig med hastige skridt. Fra den 31. marts til 10. april er der nemlig dømt gourmet for alle, når hele 26 nordsjællandske restauranter inviterer på 3 retter for kun 225 kr. pr. person.

I efteråret 2015 rullede Smag På Byen for første gang hen over Nordsjælland. Næsten 20 restauranter

var med til at skabe en vellykket event, og nu gentages successen i samarbejde med AP og de øvrige ugeaviser udner Politikens Lokalaviser. Denne gang er der hele 26 toprestauranter med, som sammen vil sætte Nordsjælland på det gastronomiske landkort.

Smag På Byen har den unikke madoplevelse i centrum, og blikket er rettet mod Nordsjælland, hvor der ligger en perlerække af fremragende restauranter.

De udvalgte Smag På Byen-restauranter repræsenterer en bred vifte af madoplevelser – lige fra fremragende, dansk kromad til 5-stjernede gourmetoplevelser Her er altså rig mulighed for at smage på en helt masse forskelligt.

"Vi er umanerligt stolte af det felt af restauranter, der er med i Smag På Byen Nordsjælland denne

gang. Uanset hvilke restauranter, du vælger at besøge, er kvaliteten simpelthen bare i top", siger René Slatanach, salgsdirektør for SPOT og Smag På Byen. Og så vil vi vove at påstå, at prisen for at smage på

Oplev bl.a. Raadvad Kro, Brede Spisehus, Skovshoved Hotel, Bryggeri Skovlyst, No. 22 Bistro, en 3-retters menu til lejligheden, der afspejler stedets stil og niveau.

Erfaringerne viser, at billetterne til de mest eftertragtede borde ryger ganske kort tid efter, at billetterne sættes til salg.

Smag På Byen finder sted i perioden 31. marts – 10. april 2016. Billetter kan købes fra den

29. februar på www.smagpaabyen.dk

brie