SuperBrugsen får en opfriskning

SuperBrugsen i Vestcentret bygger 100 m2 til og udvider dermed butiksarealet med 20 procent

"Nu bygger I vel ikke for stort? Jeg kan ikke lide store supermarkeder!"

Den bemærkning fik uddeler Max Andersen forleden af en af de trofaste kunder. Den fortæller meget godt om kundernes forhold til deres nærbutik.

SuperBrugsen i Vestcentret er en lokal forretning, og selvom der ikke er meget plads, kan man få alt og meget mere på de få kvadratmeter.

Kunderne føler sig hjemme i den forholdsvis lille butik.

Men Max Andersen synes alligevel, at tiden er inde til en udvidelse. Derfor er håndværkerne nu i fuld gang med at udvide butiksarealet med 100 kvadratmeter – det svarer til en butiksforøgelse på hele 20 procent.

"I forhold til vores salg, er det en lille butik. Men jeg synes, den trænger til modernisering og opfriskning. Derfor kommer der nu mere luft, og vi får en pænere og mere tidssvarende butik", siger Max Andersen.

"Da bageren i centret lukkede sidste år, lavede vi brødudsalg. I den nyrenoverede butik bliver brødudsalget større og får en plads helt fremme sammen med kioskområdet. Desuden udvider vi vores grøntafdeling. Arealet forbodles i forhold til i dag".

De tre steder er der mest behov. Samtidig benytter man sig af lejligheden til at sætte nye reoler ind, til at male og til at modernisere med nye lysarmaturer m.v.

"Så kommer vi også til at ligne kædens koncept!", mener Max Andersen.

Der bliver ikke byttet ret meget om på selve placeringen af varegrupperne. Eksempelvis bliver øl og vin samt non food stående, hvor de findes i dag. Så gamle kunder skal ikke bruge meget tid på at finde sig til rette!

Byggeriet er i fuld gang. Efter planen er man klar med den nye butik i midten af november.

"Vi regner med at lukke en enkelt søndag, hvor vi ellers havde planlagt at holde åbent. Men ellers klarer vi ombygningen for åbne døre. Kunderne skal jo have mad!", siger Max Andersen.

SuperBrugsen i Vestcentret åbnede i august 1968 og tiltrak hundredevis af borgere fra lokalområdet.

brie