Sidste dans

Havdrup holdt afdansningsbal i Glostrup Hallen.

Dorthe og Tommy Havdrup har i en helt fyldt Glostrup Hallen afviklet årets afdansningsbal.

Efter indmarchen blev afdansningsballet åbnet af danseskolens absolut dygtigste disco og Hip Hop elever, som allerede har kvalificeret sig til at repræsentere Danmark ved Verdensmesterskaberne. Senere i programmet kom søde dansebørn helt ned til 3-års alderen på gulvet, hvor de bl. a. dansede til Busters verden, Sokkedansen og I love MGP.

Der blev også budt på en flot opsætning af "Folk og røvere i Kardemomme by" med deltagelse af ca. 60 af danseskolens yngste elever.

Der var også flotte indslag med bl.a. "American gangsters" og Havdrup Breakdance B-boys i et forrygende show med deltagelse af de professionelle instruktører.

Programmet var meget varieret og bød endvidere på Grease, Les lanciers, Jitterbug og rock'n roll formationer, og i forbindelse med det efterfølgende bal blev årets danser hos Havdrup Dans i Disco og Hip Hop, kåret.

Men dansesæsonen er dermed ikke forbi hos Havdrup Dans, hvor man i Albertslund Centrum byder på 10-ugers forårskursus frem til midten af Juni med begynderhold i næsten alle danseformer og for alle aldersgrupper.