Se billederne: Dyregården slog dørene op og børnenes dyr blev bedømt

Der var fuldt hus, da Toftegårdens 4H-klub holdt dyrskue. Børnene kunne få deres egne kaniner og hunde bedømt, og familierne kunne deltage i masser af aktiviteter

Dyregården slog dørene op og børnenes dyr blev bedømt

Se billederne: Dyregården slog dørene op og børnenes dyr blev bedømt

Ingen kunne være i tvivl om, at Dyregården (eller Toftegården, som den reelt hedder) er populær, da der søndag blev inviteret til børnedyrskue.

For der var fuldt hus på pladsen, i staldene, i det store drivhus og ude ved kaninerne, gederne og gæssene. Familierne fik også masser af oplevelser med på vejen. Man kunne kigge på og klappe gårdens egne dyr. Man kunne være med til maleværksted, kunne købe honning, kunne se hvordan man maler korn til mel, kunne hygge sig med konkurrencer og ikke mindst få sine egne kaniner og hunde bedømt af 4H-klubbens folk.

Og så fik man også musik med på vejen. Musikskolens små strygere spillede fantastisk smukt midt på gårdspladsen – omgivet af alle dyrene. De fik også jubel og mange klapsalver med på vejen.

Børnedyrskuet blev åbnet af Susanne Storm Lind.

Tidligere kommunalbestyrelsesmedlem og mangeårig ven af Dyregården, Susanne Storm Lind åbnede børnedyrskuet:

”Både i 4H klubben og på gården følger man jo med i udviklingen, så der bliver løbende arbejdet med både økologi, genbrug og forbedring af forholdene for dyrene – for selvom det er en gammel gård, har tingene jo bestemt ikke stået stille”, sagde Susanne Storm Lind.

”Det er så fantastisk at se, hvor godt både børn og dyr har det her på gården. – I børn færdes hjemmevant og hjælper til, selvom her indimellem er rigtig mange besøgende, – for der er ingen tvivl om at ”Toftegården” er et meget populært udflugtsmål. Der kommer familier og Institutioner fra alle de omkringliggende kommuner for at besøge gården, – mens I arbejder videre og hjælper til med dyrene, for at de kan have det godt”.

Dyrskuet har efterhånden fået karakter af åbent hus for Toftegården, og det er heller ikke så skidt. For der er rigtig meget at vise frem og glæde sig over.

Traditionen tro arrangeres det hele af Viby, Ejby/Glostrup og Albertslund 4H-klubber – i samarbejde med Toftegården.