Politisk gedemarked ved foreningernes dag

Lørdag 4. september var der foreningernes dag i Albertslund centret.

Dette er en begivenhed, der mere eller mindre har afløst Albertslund festuge. Der var mange aktiviteter i gang samtidig, så det var svært at være alle vegne.

Det der får mig til at skrive dette læserbrev er imidlertid den stadig stigende politiske aktivitet, der foregår. Denne gang mere end nogensinde. Det mindede sandt sige om et politisk gedemarked. Der var kæmpemæssige billeder af alle spidskandidater – fotografen har haft kronede dage.

Forklaringen på dette er nærliggende, idet alle partier på den måde får sat valgkampen i gang.

Jeg ved ikke, om der findes regler for, hvad foreningernes dag skal markere? Er det politik, så må navnet ændres. Politisk findes der et hav af andre muligheder, især nu frem til kommunevalget, generelt bør foreningernes dag friholdes for dette uvæsen.

Efter min mening bør alle de foreninger, som Albertslund er så spækket med (positivt) få lov til at markere sig og dermed også få mulighed for at tiltrække nye kræfter.

Det var motiverende at høre harmonika musik fra Vestegnens harmonikaklub, Amin Jensens præstation som "scenespeaker", haveforeningen tikantens udvalg af friske grønsager, golfklubbens demonstration af sporten, Damgårdhaves aktiviteter med mere, det er umuligt at nævne alt.

Vejret var ikke optimalt, trods det var det alt i alt dog en positiv oplevelse.

Tak til arrangørerne for dette tiltag, dog ville det være på sin plads at få nogle bestemmelser for, hvad der skal "vises" og hvem, der skal deltage ved en sådan lejlighed.

Venlig hilsen

Gunnar Nolsøe

Kratager 14

Albertslund