Østerbro-malere på Bagatel

Seks malere fra "Kunst 2100" udstiller

Galleri Bagatel har lørdag den 9. januar 2016 kl. 14-16 fernisering på en gruppeudstilling med malere fra "Kunst 2100", som dækker over en gruppe af kunstnere, der alle har tilknytning til Østerbro i København.

I alt udstiller seks malere – Anette Haslund, Anne Hjarnaa, Cecilie Witthøft, Annelise Pragner, Henrik Schmidt og Svend Juul, samt en stenskulptør Hugo Hannibal.

Annette Haslunds billeder tager udgangspunkt i børnenes fantasi og eventyrverden.

I Anne Hjarnaas billeder er der stilmæssigt en balancering mellem det naturalistiske og det abstrakte, som udtrykker såvel dramatisk energi som poetisk ro i et dynamisk samspil.

Cecilie Witthøft er fascineret af graffiti, vægmalerier, tegn og symboler.

Annelise Pragner henter en stor del af sin inspiration til billederne i Provence.

Svend Juuls billeder kan karakteriseres som farverige og abstrakte, hvor det ofte er hverdagens mangeartede indtryk, der er inspirationen til det billedmæssige udtryk.

Den sidste maler i gruppen er Henrik Schmidt, som udtrykker sig figurativt og meget farverigt.

På galleriets podier udstiller Hugo Hannibal sten. Det er sten, som Hugo Hannibal har fundet rundt omkring, skåret dem til og "genskabt" dem ved at indbygge glas i strukturen, hvilket giver stenen et nyt liv.

Galleri Bagatel har udover ferniseringen 9. januar åben søndage kl. 12-16. Udstillingen løber frem til søndag den 14. februar.

due