Nej tak til tidlig brobygning i Vallensbæk

Det var ikke en populær beslutning i starten af året, da det lige pludselig og med lynets hast blev besluttet, at brobygningen mellem børnehave og skole allerede ville finde sted i februar og marts måned mod det normale der hedder maj måned. Vallensbæk kommune havde forregnet sig.

Uenigheden internt i den konservative gruppe, om hvorvidt det var bedst for kommunen at bygge en ny institution, eller lave lappeløsninger på de eksisterende institutioner, kostede vores børn nogle måneder med kaos og uro. De måneder hvor de i ro og mag i vante omgivelser, kunne have forberedt sig optimalt på de nye udfordringer i børnehaveklassen smuldrede væk. Og det var ekstra uheldigt i år, hvor børnehaveklassen er blevet obligatorisk med dertilhørende nye krav til børnene. Månederne blev i stedet stressende for alle parter. Al respekt til de pædagoger der gjorde deres bedste for at få dagligdagen til at glide så let som muligt, men det blev aldrig det samme.

Socialdemokraterne i Vallensbæk vil gøre det klart. Vi er modstandere af tidlig brobygning. Det at bruge skolefritidsordningen, som en opbevaringskasse er uacceptabelt. Vi vil kæmpe hårdt imod, hvis det bliver et tema igen i fremtiden. Det skal ikke gå ud over vores børn, at de voksne skændes.

Med venlig hilsen

Peter Bertram

Bellishaven 9

Kandidat for liste A til kommunalvalget.