Natteravnene er ude blå mandag

Albertslund Natteravne er på gaden de tre blå mandage den 19. maj, 26. maj og 2. juni

Blå Mandag er en stor dag for konfirmander. Det skulle også gerne være en tryg dag for konfirmander. Natteravnene i Albertslund har derfor – efter en kontakt med SSP – besluttet, at gå nogle ekstra ture de dage.

"Vi planlægger at lave nogle ture i tidsrummet fra 17 til 19, hvor vi primært går omkring Stationen, Busholdepladsen og Centret. Vi har lagt turene der og i det tidsrum fordi vi forestiller os, at der kommer konfirmander hjem fra byen læsset med pakker. Men måske er det slet ikke der, vi kan gøre mest gavn? Vi vil derfor gerne have nogle gode tips fra konfirmanderne og deres forældre til, hvor vi ellers kunne gå de dage", siger Lone Glad, der er formand for Natteravnene i Albertslund.

Natteravnene ved udmærket, at mange af forældrene yder en stor indsats den dag. Den indsats vil de gerne værdsætte og understøtte. Natteravnene beder derfor de kommende konfirmander og deres forældre om at komme med nogle gode ideer om, hvor de kunne tænke sig, at Natteravnene gik ture de mandage. Ideerne kan sendes til Natteravne på denne mail albertslund@natteravnene.dk eller kan skrives som kommentarer på Natteravnenes Facebook-side: Albertslund-Natteravnene.

"For en god ordens skyld skal jeg understrege, at man ikke kan bestille Natteravnene. Natteravnene bestemmer selv – når en tur starter – hvor de vil gå hen. De indsendte ideer og forslag betragter vi således kun som vejledende. Men hvorfor ikke træffe beslutningen på et oplyst grundlag?", spørger Lone Glad.