Musik og fællesskab på Albertslund Bibliotek

”Musikkredsen” er en gruppe frivillige albertslundere, der har musikken til fælles.

Musik og fællesskab på Albertslund Bibliotek

Elsker du musik? Kan du lide at snakke med andre om musik og udvide din musikalske horisont? Så har Albertslund Bibliotek et tilbud: ”Musikkredsen”.

Den blev dannet i 2015, og udspringer oprindeligt af P2’s Lytteklub, hvor Mathias Hammer gennem flere år har holdt foredrag om alt indenfor den klassiske musik.

”Musikkredsen” drives af en gruppe musikglade albertslundere. Gruppen mødes månedligt og beskæftiger sig med alle genrer, lige fra klassisk og jazz til rock og blues.

Der kræves ingen forkundskaber for at være med i kredsen, blot interesse og nysgerrighed på at lytte til kendt eller mindre kendt musik.

Det er medlemmerne, der bestemmer, hvad der skal spilles, lyttes til og tales om. Kredsen består af to personer, Mogens Lethraborg og Ingrid Simonsen.

Det er helt frivilligt, om man vil holde oplæg for de andre om lige præcis sin yndlingsmusik eller blot deltage i snakken og lytte til musikken eller nyde koncerter og filmklip, der vises på storskærm.

Musikkredsen mødes den sidste tirsdag i hver måned kl. 15-17 på Albertslund Bibliotek i ”Tove Ditlevsen Lokalet”.

Bestyrelsen planlægger møderne og inviterer via mail. Der er udarbejdet en kalender med datoerne, men selve indholde for fredsmøde bliver aftalt fra gang til gang.

Da der skal bookes lokale, vil Musikkredsen gerne vide, hvor mange der kommer, og er man forhindret, skal man lige sende en mail

Vil man vide mere og deltage i Musikkredsen, så skal man skrive til kontaktperson Ingrid Simonsen på mailen 1956simonsen@gmail.com eller skrive til bibliotekets kulturformidler René på rlq@albertslund.dk