Modeshow i en energisparetid

Verdensmål Centerer præsenterer kontor-outfits anno 2023

Modeshow i en energisparetid

Fie med den vilde skibumsstil.

Det er ikke tit, vi skriver om tøj og trends her i AP, men vi har fået en billedserie fra Verdensmål Centeret med kontor-outfits anno vinteren 2023, som vi synes, bør gives videre til både de, der har skruet ned for varmen i privaten og til dem, der har det køligt på arbejde.

Signe Landon fortæller, at de i Verdensmål Centeret, ligesom på mange andre arbejdspladser, har skruet ned for temperaturen.

”Sidder man stille ved en computer en stor del af sin arbejdsdag, kan det med den traditionelle tøjstil være svært at holde varmen, når temperaturen kun er 19 grader. Derfor har vi skiftet kollektionen ud denne vinter. Hvor kønt det er, kan diskuteres, men sådan er det jo ofte med nye tendenser, før de bliver mainstream”, siger Signe Landon.

”Til gengæld har det haft den ønskede effekt – nemlig at vi kan holde varmen!”.

Udover det man kan se på billederne, er der også en gennemgående trend i forhold til undertøjet, der for alle på kontoret er langt og uldent.

Selvom alle outfits har haft et varmetema, så køres der alligevel forskellige stilarter. Pernille kører den klassiske lag på lag stil i en opdateret uld på uld version. Signe er gået den modne vej og har taget bedstemorstilen til sig med pulsvarmere til håndleddene og en fiks tæppenederdel. Povl har skiftet maoskoene ud med en varmere oldstyle sutsko, og Fie har valgt kontorets mest vilde stil, skibumsstilen, med både termodragt, halstørklæde og tophue.

Pernille kører lag og lag.
Signe i bedstemorstilen.
Povl og de lune oldstyle sutsko.