Mikenta tæt på VM medaljer i Thailand

To Mikentafightere var blot en sejr fra en medalje ved Verdensmesterskaberne i Thailand

kampsport

"Det var en forrygende oplevelse og en stærk indsats både af de tre Mikenta fightere, som var med, men bestemt også af hele det danske hold," sagde Brian Talarek fra Mikenta Gym i Albertslund efter hjemkomsten fra Verdensmesterskaberne i thai boksning, som blev afholdet i Thailand for en god uge siden.

Det danske hold, som bestod af syv fightere kom hjem med tre medaljer, en af guld, en af sølv og en af bronze. Bronzemedaljen blev hentet af Steffen Weise, Kalundborg, som ind i mellem træner i Mikenta i Albertslund.

"Det er et stærkt resultat for dansk thaiboksning, at vi kan gøre os gældende til noget så stort som et VM, hvor der er 1200 atleter fra 82 lande med," sagde Brian Talarek.

Af de syv danskere i kamp under VM var de tre fra Mikenta, nemlig Thomas Rønnow, Kasper Dybmark og Bo Saboe.

Kasper Dybmark gjorde det glimrende. Han vandt sine tre indledende kampe, og stod en kamp fra at skulle kæmpe om medaljer. Her gik det galt. Kasper tabte kampen mod en stærk ukrainsk fighter efter en mærkelig dommerpræstation, hvor han blev erklærret knock out uden at have været talt over. Kasper var klar, men færdig, og sluttede på en delt 5/6. plads.