Live på Forbrændingen

live Lars And The Hands Of Light kan fredag 5. februar høres på Forbrændingen.

Lars And The Hands Of Light er en relativt ny konstruktion på den danske musikscene. Alligevel var bandet nomineret i den fornemme kategori "P3 Talentet" til dette års P3 Guld show.

De vandt ikke statuetten, men har allerede haft to singler i rotation på P3, nemlig 'Me Me Me' og 'Hey My Love, Hey Love!' – sidstnævnte har været udnævnt til Ugens Uundgåelige

I front står Lars "i lommen" Vognstrup sammen med sin søster Line Vognstrup. De andre bandmedlemmer er Peter Leth og Thomas Stück.

Lars Vognstrup er et langt fra ubeskrevet blad inden for dansk rock og pop. Han var den ene halvdel af Volfkin, og med i bandet Money Your Love, som begge opnåede anerkendelse og rotation på P3. Derudover var han guitarist og korsanger i Junior Seniors band.

Lars And The Hands Of Light udgiver deres debutalbum den 1 . februar og det forventes at være spækket med gode hits og iørefaldende melodier – ligesom de to første singler er det.

Det er i denne anledning, at bandet tager på tour, og der er her en oplagt mulighed for at opleve et band, der med stor sandsynlighed står over deres store gennembrud. Se dem på Forbrændingen lige inden det sker!