Legatmodtager får det umulige gjort

Formand og ledende højspændingstekniker, Jesper Gerding Kirchner, har modtaget et medarbejderlegat fra Axel Muusfeldts Fond

Legatmodtager får det umulige gjort

Jesper Gerding Kirchner. Foto: Kemp & Lauritzen

Jesper Gerding Kirchner fra Glostrup er én af de syv medarbejdere, der netop har modtaget et medarbejderlegat på 50.000 kr. fra Axel Muusfeldts Fond, der ejer virksomheden Kemp & Lauritzen i Albertslund. Legaterne er blevet uddelt til syv medarbejdere, der har ydet en helt ekstraordinær indsats.

Jesper Gerding Kirchner er formand og ledende højspændingstekniker for et hold af montører og teknikere, der sikrer drift, vedligeholdelse og udbygning af det danske elnet på Sjælland.

Begrundelsen for at tildele ham legatet er bl.a.:

”Med en tæt relation til kunden får han tingene til at ske, opgaven løst og det umulige gjort muligt. For Jesper er en aftale en aftale, og et ord er et ord! Når han ser udfordringer, ser han på samme tid innovative muligheder for problemløsning.

Med sin arbejdstilgang og væremåde er han en kæmpe inspiration for mange af sine kollegaer. Han går altid forrest, taler sine kollegaers sag og værner om dem og deres arbejdsmiljø. Er der én på holdet, der hænger med hovedet, samler han personen op og gør alt, hvad der står i hans magt for at hjælpe”.

Kemp & Lauritzen

Kemp & Lauritzen leverer løsninger inden for el, VVS, ventilation og køl og tilbyder alt fra daglig service til store entrepriser og unikke specialer. Gennem årene har virksomheden stået for en række af Danmarks største teknikopgaver – fra servicering af de broer, der forbinder Danmark, til udvikling af driftskoncepter for flere af landets små og store erhvervsvirksomheder. Kemp & Lauritzen består af 2.400 medarbejdere og har udført tekniske totalløsninger til både private erhvervsdrivende og offentlige kunder i 140 år.