Lasse-Leif og den giga mega abnormt store julekalender

Højtlæsning, LIVE tegninger og æbleskiver

Mette Finderup læser højt af helt ny Lasse-Leif bog. Herefter tegner Annette Carlsen. Pressefoto
Mette Finderup læser højt af helt ny Lasse-Leif bog. Herefter tegner Annette Carlsen. Pressefoto

Albertslund Bibliotek får lørdag 5. december besøg af både forfatteren og tegneren bag de populære billedbøger om Lasse-Leif og hans dukke, Luske-Lise. Det sker for at fejre årets julekalender, som kan opleves på biblioteket i hele december måned.

Børnebiblioteket har i samarbejde med forfatter Mette Finderup og tegner Annette Carlsen udviklet en kæmpestor julekalender, som fylder en hel væg på biblioteket.

Hver dag åbnes en låge i den gigantiske Lasse-Leif-julekalender, og inde bag lågerne findes de skønneste tegninger af julede sager og finurlige tekster med Lasse-Leifs grublerier og guldkorn over julens mange mysterier.

Der er tilmelding til arrangementet og et begrænset antal pladser, sådan at arrangementet kan afvikles sikkert. På den måde kan alle få en god oplevelse.

Program lørdag 5. december

Kl. 11 – 11.45: Mette Finderup læser højt af helt ny Lasse-Leif bog. Herefter tegner Annette Carlsen for de fremmødte, og til sidst vil det være muligt at stille spørgsmål om Lass-Leif og Luske-Lise til de to, for vi har hørt, at de kender Lasse-Leif rigtig godt.

Kl. 12-13: Der serveres æbleskriver til de fremmødte og børnene kan farvelægge en tegning med Lasse-Leif eller Luske-Lise, mens de på skift og med afstand kan tale med forfatteren og tegneren og få en gratis plakat med hjem – selvfølgelig med de to kunstneres autografer.

Gratis adgang med tilmelding på www.albertslundbibliotek.dk