Kongsholmcentret bliver planetarium

Kroppedal Museum flytter sit miniplanetarium til Kongsholmcentret i to dage. Her kan man også se udstillingen ”Det gode liv på Vestegnen”

Kroppedal Museums Miniplanetarium har siden 2010 bragt stjerner og planeter helt tæt på til skolebørn i Albertslund.

Nu får alle borgere i Albertslund mulighed for at få en unik astronomisk oplevelse, når Kroppedal Museum byder velkommen til besøg i Miniplanetariet i Kongsholmcentret.

Som gæst skal man være klar til at træde ind i mørket, sidde på en pude og der opleve stjerner og planeter helt tæt på og foretage digitale rejser til fjerne steder i Universet.

Det hele foregår 11. og 12. maj, hvor Miniplanetariet står i Kongsholmcentret sammen med vandreudstillingen "Det gode liv på Vestegnen".

Udstillingen fortæller bl.a. om, hvordan fritidslivet har udfoldet sig ved strandparkerne og i grønne områder.

Den beretter om, hvordan man boede i de nye lejligheder og parcelhuse, og dykker ned i fortællinger om, hvordan forstadens byliv har udfoldet sig i de nye butikscentre.

I Miniplanetariet vil der være to forestillinger á 45 minutter kl. 17.00 og kl. 18.30, og dørene åbnes ½ time før hver forestilling, hvor man har mulighed for at se udstillingen, inden forestillingen starter.

Der er plads til 20 gæster per forestilling, og det koster 20 kr. per person. Man skal tilmelde sig på forhånd hos Kroppedal Museum – Sarah Yigzaw – telefon 43 30 30 08. Der er åbent for tilmeldinger fra mandag d. 9. maj kl. 10.00.