Igen rekordresultat i Albertslund

68 indsamlere i Albertslund skaffede 84.843,75 kroner til Red Barnet

:6. september var 68 indsamlere rundt med raslebøssen for Red Barnet. Og igen i år var resultatet imponerende, nemlig 84.843,75, og dermed var indsamlere og borgerne i Albertslund med til skabe et flot landsresultat for Red Barnets landsindsamling. Beløbet kan sikre, at mere end 210 børn i Etiopien kan gå i skolen i et år.

– Det er et særdeles flot resultat, som vi kan være stolte af i Albertslund, hvor mange borgere spyttede i raslebøssen, siger koordinator for Red Barnets landsindsamling i Albertslund Tine Karup.

– Det var dejligt at se så mange gengangere blandt indsamlerne. Og også mange unge mennesker havde valgt at bruge søndagen til at samle penge ind til børn i den tredje verden. Igen i år mødte Albertslund Boldklub talstærkt op med 19 indsamlere, der sammen med John Bødker fra Albertslund Boldklub var med til at skabe et godt indsamlingsresultat.

Indsamlingen sluttede i Musikteatret, der havde åbnet dørene og bød indsamlerne på en velfortjent forfriskning.

Forretningerne havde søndagsåbent og derfor var der mange, der ikke var hjemme.

– Vi håber, at folk bruger det girokort, vi har husstandsomdelt der, hvor der ikke var nogen hjemme. Endvidere har vi ikke været i stand til at nå rundt til alle husstande i Albertslund, så derfor vil jeg opfordre til at støtte Red Barnet ved at Sms BARN75 til 1277 og støt med 75 kr. (+ trafiktakst), Sms BARN50 til 1277 og støt med 50 kr. (+ trafiktakst) , Sms BARN25 til 1277 og støt med 25 kr. (+ trafiktakst), ring 90 56 52 00 og støt med 100 kr. samt giro 1016 3854

Overskuddet fra landsindsamlingen anvendes til Red Barnets arbejde for børn i den tredje verden. Pengene bliver anvendt til arbejdet for børn i Etiopien, Angola, Bangladesh, Etiopien, Somaliland, Sierra og Uganda. Arbejdet for børnene omfatter bl.a. skolegang, hjælp i forbindelse med hiv/aids, beskyttelse mod overgreb som f.eks. børneprostitution og vold.