Historier fra 90’erne

Hør lokale historier og del dine egne på tidskapsel udstillingen der løber i øjeblikket på Albertslund bibliotek

Fortæl det nu: Hvad lavede du i 90’erne?

Billede fra premieren på musicalen Grease i 1992 fra Albertslundhuset. Foto: Henrik Seidenfaden

Hvad lavede du i 1990’erne, hvordan var din frisure og dit liv og hvilke spændende historier var du frivilligt eller ufrivilligt involveret i?

I anledning af at 44 tidskapsler fra 1996 er udstillet på Albertslund Bibliotek afholdes et arrangement 14. februar kl. 17-18,30, som kaldes Historier fra 90’erne.

Idéen er at fortælle om interessante lokale historier fra et spændende årti i Albertslund: 1990‘erne.

Mød derfor op til en hyggelig pop up café på biblioteket med Lambrusco og drømmekage! Lokalhistorisk Samling / Kroppedal har inviteret standupkomiker Dan Andersen, der voksede op i byen, aktivitetsmedarbejder på Galgebakken Henrik Seidenfaden der har et stort kendskab til ungdomsklubberne og miljøforkæmperen Povl Markussen.

Der bliver talt om alt fra ungdomsliv til kultur og miljøarbejde, mens der bladres i ældre eksemplarer af Albertslund Posten fra 1990’erne.

Arrangørerne vil også meget gerne høre dine historier fra 1990’erne i Albertslund, så derfor er der også åben mikrofon for dine 90‘ er historier. Skriv gerne inden om historien. Skriv til troels.oehlenschlaeger@kroppedal.dk

Har du billeder til lokalarkivet mm fra 1990’erne, tager arrangørerne gerne mod dem.

I februar udvides udstillingen med over 20 nye tidskapsler fra 2023! Så Kom og se de nye tidskapsler ved samme lejlighed! Det er to fluer med et smæk.

Alle er velkomne. Der er gratis adgang, ingen tilmelding.

Arrangementet er et samarbejde mellem Albertslund Verdensmål Center,

lokalhistorisk Samling/Kroppedal Museum og Albertslund Bibliotek.