God stime

AIF's ynglinge er godt kørende i Mesterrækken, hvor de er med i toppen efter en god pointstime

fodbold

Det har været et par hektisk uger for AIF's bedste ynglinge, som spiller i Mesterrækken. Fire kampe på 14 14 da, og de første tre spillet indenfor blot seks dage. Drengene stod dog igennem, og kom ud af perioden uden nederlag.

AIF lagde ud med at besejre kalundborg med 6-1 på hjemmebane. Gæsterne kom ellers foran 0-1, men siden stod der AIF på det hele, og to mål før pausen samt fire efter gjorde det til 6-1. kampens spiller Aske Raaschou scorede 2 gange. Benjamin Kabongo, Christian Skytte, Oliver Baadh og Jakob Pedersen scorede 1 gang hver.

Siden stod der Brøndbys Ligareserver på programmet, og ligesom i sæsonens første opgør mellem de to, blev det den lige kamp, hvor der virkeligt blev gået til stålet. Opgøret sluttede ganske retfærdigt 1-1. Benjamin Kabongo scorede AIF's mål.

Siden gjaldt det en udekamp mod Tåstrup FC for de efterhånden noget slidte AIF-ynglinge. Spillet var ikke prangende, men holde tsled sig til en 2-0 sejr. Dagens bedste AIF'er, Christian Skytte, scorede kampens to mål.

Efter en uges pause til at lade batterierne op, tog AIF lørdag til Tuse for at møde rækkens førerhold. Der var ikke den store optimisme i AIF-truppen, men holdet kæmpede stærkt på banen, og kom hjem med et point. Lasse "fox" Graffe scorede AIF's mål på strafespark.

thor