Galgebakken inviterer til juleaften

Ingen grund til at sidde alene juleaften, lyder meldingen fra Galgebakken

Galgebakkens Beboerhus åbner dørene for alle i Albertslund, der måtte have lyst til at fejre traditionel dansk jul sammen med andre. Det er Asdis og Anders, der begge er bosiddende på Galgebakken, som står bag initiativet.

"Vi fik ideen sidste år og startede forsigtigt op i julen 2016 for beboerne på Galgebakken. I år har vi så fået lyst til at invitere hele Albertslund til sammenskudsgilde juleaften. Såvel enlige som familier er velkomne. Vores tre børn og andre børn fra familien deltager også", fortæller Anders. Asdis og Anders står selv for madlavningen og der er økologisk flæskesteg på menuen.

"Menuen er helt traditionel, hjemmelavet flæskesteg og risalamande. Hvis I har lyst til at komme og hjælpe med at lave mad er I også meget velkomne til det, vi starter kl.15.00. Efter middagen er der pakkeleg og man skal derfor have en lille pakke med. Det behøver ikke være noget nyt og dyrt men evt. gerne en lille ting man ikke bruger mere selv. Vi danser naturligvis også en tur rundt om juletræet. Alle hjælper med oprydningen og vi glæder os til en rigtig dejlig juleaften", siger Asdis."

Man kan tilmelde sig Juleaften på Galgebakkens Beboerudlåns kontor Galgebakken Torv 2-14D, på mail udlaan@gbakken.dk eller 4364 7075. Arrangementet starter kl. 18.00 og det koster 100 kr. at deltage.