Gå og støt katastrofeofrene

World Walking Day finder sted for anden gang i Albertslund. Senioridræt og Kulturhuset Birkelundgaard er arrangør.

Hele familien skal ud at gå søndag den 3. oktober, når der for anden gang holdes World Walking Day i Albertslund. AIF Senioridræt og Kulturhuset Birkelundgaard står for arrangement her i Albertslund..

Der er tilrettelagt to ture – begge med udgangspunkt – og afslutning – ved Bakkehuset, Borgmester Hans Nielsens Vej 1 i Albertslund.

Turene går gennem det naturskønne område ved Kongsholmparken og fører over "bjerg og langs søer".

"Vi håber meget på, at det lykkes igen i år at skabe en begivenhed, der appelerer til alle albertslundere, således at vi får skabt en rigtig familiegivenhed med rigtig mange deltagere", siger Jørn Jensby, der står for arrangementet.

"Arrangementet skal således give de mange deltagere en rigtig god oplevelse på to dejlige ruter på henholdsvis 3 og 6 km. i lokalområdet. Arrangementet er som nævnt for hele familien fra de alleryngste til de ældste og alt tilrettelægges således, at alle kan være med."

Deltagerne i den Internationale Walking Day mødes på tværs af religion, politik, racer, økonomisk status og sundhedstilstand for på den måde at skabe nye sociale netværk, der kan bringe større mellemfolkelig forståelse ind i vores hverdag.

AIF Senioridræt og Kulturhuset Birkelundgaard har opstillet "billetsalg" ved Bakkehuset fra kl. 9.00. Starten bliver kl. 10.00, hvor Susanne Storm Lind, Formand for Folkeoplysningsudvalget i Albertslund vil åbne arrangementet.

Der er ingen forhåndstilmelding. Prisen for deltagelse er 20,- kr. pr. person. Pengene går ubeskåret til UNICEF' børnearbejde i Verdens Katastrofeområder, herunder Pakistan.