Flügger holder inspirationsaften

Indretningsarkitekt og designer Tina Midtgaard giver gode råd om indretning hos Flügger farver på Roholmsvej.

Den 15. november kl. 18.00 til 20.00 afholder Flügger farver i Albertslund et aftenarrangement, der står i indretningens tegn. Flügger farver på Roholmsvej 15-17 står bag en farverig og spændende aften i selskab med indretningsarkitekten og designeren Tina Midtgaard.

Danskerne er det folkefærd, der bruger flest penge på indretning af deres hjem, og samtidig er interessen og lysten til selv at gøre tingene stadigt voksende.

Som konsekvens af den voksende interesse, har Flügger farver valgt også at inddrage en indretningsarkitekt og designer til at inspirere kunderne.

Tina Midtgaard, der sammen med Louise van Zeijst, vil stå for aftenens arrangement, mener, at mange har et katalogagtigt billede af, hvordan de vil bo. Hun synes, det handler om at finde en personlig stil, der gør hjemmet ens eget.

Af emner, Tina Midtgaard vil komme ind på, kan nævnes hvordan man finder sin personlige stil, lysets påvirkning, Feng Shui, tapeter samt istandsættelse af gamle møbler.

Deltagerne kan medbringe fotos af et af deres rum, og få nogle gode tips og idéer af Tina Midtgaard til stil, farvevalg og indretning. Louise van Zeijst vil stå klar med vejledning på produktsiden, valg af det korrekte værktøj og anvisninger til udførslen af de forskellige opgaver.

Man kan møde Tina Midtgaard den 15. november på Roholmsvej 15-17, ved at tilmelde sig i forretningen. Der er begrænset med pladser, så det er en god ide, at tilmelde sig i god tid.