Får flot legat for ekstraordinær indsats

Thomas Starpov er sikringsprogrammør hos Kemp & Lauritzen i Albertslund. Han er netop blevet hædret med legat fra Axel Muusfeldts Fond

Får flot legat for ekstraordinær indsats

Thomas Starpov. Foto: Kemp & Lauritzen

Thomas Starpov er en af de syv medarbejdere, der netop har modtaget et medarbejderlegat på 50.000 kr. fra Axel Muusfeldts Fond, der ejer Kemp & Lauritzen i Albertslund. Legaterne er blevet uddelt til dygtige medarbejdere, der har ydet en helt ekstraordinær indsats.

Thomas er sikringsprogrammør i Albertslund, hvor han altid holder moralen, arbejdsglæden og disciplinen højt i sikringsafdelingen. Han bliver aldrig rystet over nye udfordringer, og han er ikke bange for at sejle ud i ukendt farvand for at hjælpe sine kollegaer fagligt.

”Med over 30 år i Kemp & Lauritzen er det prisværdigt at se, hvordan Thomas til stadighed er videbegærlig og opsøgende efter nye måder at gøre tingene på. Han har en unik dybde og bredde i sin faglighed, som kommer alle omkring ham til gode. Han er selskabelig og jovial, møder altid glad på arbejde og igangsætter initiativer, som øger arbejdsglæden for sine kollegaer”, lyder begrundelsen for legatet.

Om Kemp & Lauritzen

Kemp & Lauritzen leverer løsninger inden for el, VVS, ventilation og køl og tilbyder alt fra daglig service til store entrepriser og unikke specialer. Gennem årene har virksomheden stået for en række af Danmarks største teknikopgaver – fra servicering af de broer, der forbinder Danmark, til udvikling af driftskoncepter for flere af landets små og store erhvervsvirksomheder. Kemp & Lauritzen består af 2.400 medarbejdere og har udført tekniske totalløsninger til både private erhvervsdrivende og offentlige kunder i 140 år.