Digitale vaner og uvaner: Skole og bibliotek går sammen

Herstedvester Skole og biblioteket inviterer til fællesspisning og foredrag med Imran Rashid

Digitale vaner og uvaner: Skole og bibliotek går sammen

Imran Rashid, der er speciallæge i almen medicin, forfatter til bøgerne ”SLUK” og ”Offline”, foredragsholder og klummeskribent, giver foredrag.

Foto: Mathias Vilhelmsen

Imran Rashid, der er speciallæge i almen medicin, forfatter til bøgerne ”SLUK” og ”Offline”, foredragsholder og klummeskribent, giver foredrag og tager fat i et meget aktuelt emne, nemlig brug af skærme og mobiler, sunde digitale (u-)vaner mv. hos både børn og voksne; i skolen og fritiden.

Det sker tirsdag den 28. marts kl. 17 – 19.30. Herstedvester Skole.

Selvom arrangementet foregår på Herstedvester Skole, er det åbent for alle forældre/borgere i byen; der er mulighed for socialt samvær, oplæg, debat og drøftelser om det meget aktuelle tema. Skolens kantine byder på mad (17 – 18) og herefter er der oplæg og debat ved Imran (18 – 19.30).

Skoleleder Yasar Cakmak siger:

”Vi ønsker at styrke sammenholdet og fællesskabet omkring vores skole og lokalsamfund – og derfor er jeg rigtig glad for, at Herstedvester Skole og Albertslund Bibliotek som to vigtige uddannelses- og kulturinstitutioner i byen er gået sammen om at samarbejde om Forsamlingshus tanken, med fokus på aktuelle emner, der har relevans for skolens forældre og øvrige borgere i byen”.

Kulturleder Niels Offenberg fra Albertslund Bibliotek tilføjer:

”Vi har mange aktiviteter på selve biblioteket, men det er også vigtigt, at biblioteket kommer ud i byen og møder borgerne på nye måder og andre steder. Det her samarbejde er et godt eksempel på det – og så er emnet jo i den grad relevant for os alle sammen!”

Deltagelse er gratis – både til spisning og oplægget/debatten, men tilmelding nødvendig af hensyn til bespisningen. Man tilmelder sig inde på albertslundbibliotek.dk

Dette arrangement er det første i en række, hvor Herstedvester Skole og Albertslund Bibliotek går sammen og arrangerer debatter, oplæg mm. 3-4 gange i løbet af året. Forældrene og andre borgere i byen inviteres til socialt samvær, oplæg, debat og drøftelser om relevante temaer for forældrene på skolen og borgerne i lokalsamfundet/byen.

Børneliv i sund balance støtter arrangementet.