Danmarks bedste burger: Albertslund-restaurant til tops på listen

Sallie's Restaurant på Wittrup Motel er kommet ind på en flot 4. plads over landets bedste burgersteder

Foto: Johnny Abrahamsen - www.flipvisu
 Sådan ser en burger ud på Sallie's. Pressefoto
Sådan ser en burger ud på Sallie's. Pressefoto www.flipvisuals.dk

fastfood-klasse De laver landets 4. bedste burgere i Sallie's i Albertslund. Sallie's er Wittrup Motels 60'er restaurant, og her laver man en original burger, som den blev kendt i USA i slutningen af 50'erne.

Sallie's er blevet nummer 4 i konkurrencen om Danmarks Bedste Burgere. Konkurrencen er udskrevet af "Opdagdanmark.dk", og her har alle kunnet gå ind og sætte kryds ved deres favoritburgere.

Vindere af konkurrencen blev The Burger Shack og Mikuna i Aarhus fik over 3.300 stemmer.

Og generelt må man sige, at jyderne står stærkt på listen.

Men Claus Hansen, indehaver af Sallie's/Wittrup er meget stolt over den flotte 4. plads på listen.

"Vi fik 872 stemmer, og det er flere end Gasoline Grill i København som ellers er kåret til en af verdens bedste!", siger han. Gasoline Grill fik 854 stemmer.

"Vi er stolte af at være nr. 1 på Sjælland med 872 stemmer som bedste burger :- og samlet nr. 4 på top 30. Vi må indrømme at Jylland har været noget bedre til at komme til tasterne" lyder det fra Claus Hansen.

Hvorfor lave en konkurrence om landets bedste burgersted?

"De seneste år er stadigt flere burgerkæder- og steder skudt frem og har taget kampen op med Burger King og McDonald's. Men hvor får man Danmarks bedste burger Der er nærmest tale om burgerkrig i nogle af de større danske byer. De nye burgerrestauranter har fået succes og flere af dem har allerede udvidet deres territorier. Nogle af dem er endda blevet kåret i internationale magasiner. Men hvem laver egentlig de lækreste burgers, når man spørger danskerne? Det har vi sat os for at finde ud af", skriver Opdagdanmark.dk på deres hjemmeside.

Se resultatet af dysten på hjemmesiden. www.opdagdanmark.dk/danmarks-bedste-burger/