Børnehuset Lindegården

Børnehuset Lindegården kan af hjertet anbefales. Som mor til tre børn har jeg efterhånden erfaret hvilke værdier jeg prioriterer når jeg skal overlade mine børn til en vuggestue og børnehave.

I Lindegården er omsorg og nærvær på højeste plan. Det vigtigste for mig som forælder, er at jeg kan føle mig tryg når mit barn er afleveret om morgen. Det er vigtigt for mig, at mit barn bliver hørt og at der er tid og plads til at pædagogen kan tage ekstra hensyn når mit barn har brug for det. Jeg kan i den grad bekræfte, at Lindegården lever op til mine forventninger herom.

I Lindegården er der plads til alle børn uanset etnicitet, og der er, blandt børnene et stort socialt sammenhold. Pædagogerne formår at samle børnene omring et fælles mål, som er at klæde vores børn på bedst muligt til fremtiden.

Det er en fantastik personalegruppe som er mere end faglig kompetente, de er over-engageret, og ikke mindst den omsorg de formår at udvise i deres arbejde. Det pædagogiske arbejde er på højeste niveau, der arbejdes med forskellige temaer bl.a. årstiderne, Bag for en sag, krop & bevægelse og eventyr. Temaerne er synlige når vi som forældre dagligt kommer i huset eller når vi bliver inviteret til uforpligtende forældrekaffe om onsdagen, hvor Lindegårdens helt egen familiepædagog Marie deltager.

Marie er vores helt egen "Lola Jensen", som altid har tid til en snak og altid kan give gode råd med på vejen.

Lederne i Lindegården er ikke nogle der sidder på kontoret dagen lang. Nej, de er synlige i det daglige, de er til stede i huset og de befinder sig på stuerne med personalet og børnene. De har altid tid til at tale med os forældre. De er nærværende og imødekommende. De har formået at skabe et positivt og inspirerende miljø, der præges af struktur, ro og fagligt udviklende for vores børn. Deres engagement kan ses og mærkes.

Vi bliver som forældre altid inddraget i de daglige aktiviteter i form af nyhedsbreve, og det er nemt at følge med i Lindegårdens planer.

I de 10 år jeg efterhånden er kommet i Lindegården, er det altid en god og positiv stemning man mødes med.

Jeg kan af hjertet anbefale Lindegården til forældre der stiller krav til deres barn/ børns institution.