AMC-Venner i Julehumør

AMC Vennerne var kommet i julehumør da den årlige Præmiefest blev afholdt på Albertslunds Motorsports Center.

Vennerne samt AMC medlemmerne Kenneth F og Anders K havde været ude med tiggerskålen ikke bare i Albertslunds herlige handelsliv, men sandelig også i nabobyerne, hvorfor vennerne kunne bidrage med et betydeligt antal gaveoverraskelser som blev udloddet på indgangsbilletten.

Det betød at et stort antal forældre, afkom og medlemmer kom hjem med en uventet julepakke. Ud over det modtog AMC samtidigt et gavekort på 15,000,- som vennerne tidlige på året havde modtaget fra 1 farma i spons, vennerne takker 1 farma for støtten igen i år.

AMC havde valgt i år at sløjfe julemaden og serverede i stedet kinesermand med pinde, ganske underholdende, men håber dog at vi næste år spiser med kniv og gaffel.

Vennerne sender også en tak til de medlemmer der havde meldt sig som frivillige hjælper, og opfodre dem til at stille op en anden gang, selv om der i år alligevel ikke var brug for alles hjælp.

Vennerne ønsker alle klubmestrene samt de resterende kører tillykke med de flotte resultat og vennerne vil også i 2007, bidrage med støtte til klubben og dens medlemmer. Glædelig jul til alle vores medlemmer, AMC samt de sponsorer der har bidraget i år.

Tak

De bedste hilsner

fra AMC-venner

Hanne Frede

Hjulets kvt 11b