Vi bruger cookies

SN.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, indsamle statistik, forbedre brugervenligheden og målrette annoncer. Du accepterer brug af cookies ved at klikke videre på SN.dk. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du fravælger cookies her
Læs mere >>
Du er her:  Forsiden 
24. april 2014

Cookies og privatlivspolitik

Websitets ejer

Sn.dk – Sjællands Nyheder er ejet af Sjællandske Medier A/S og er fælles hjemmeside for Sjællandske Medier A/S’ dagblade, DAGBLADET, Frederiksborg Amts Avis, Nordvestnyt og Sjællandske.

Hjemmesiden har desuden undersites for Radio SLR, tv-stationen 24 Sjællandske og moderselskabets ugeaviser Køge Onsdag, Lokalbladet, Ringsted Weekend, Susaalandets Aviser, Sydkysten, Ugebladet Næstved, Ugebladet Sydsjælland og Nordsjællands Bilmagasin samt Sorø Avis, Lokalavisen Taastrup, Regionalavisen Vestegnen, By&Land, Jyderup Posten, Kalundborg Nyt, Ugeavisen Odsherred, Ugebladet Vestsjælland.

Sjællandske Medier er et lokalt ejet aktieselskab med flere tusinde aktionærer.

Sjællandske Medier A/S
Søgade 4-12
4100 Ringsted

Tlf.: 5761 2500

Mail.: direktionen@sn.dk

Cookies

Når du klikker rundt på SN.dk og vores undersites, så efterlader din computer oplysninger om din færden i et digitalt fodspor. Disse oplysninger gemmer din browser i en tekstfil, der kaldes en cookie.

SN.dk bruger cookies til at genkende din computer, når du vender tilbage for at besøge os igen.

SN.dk bruger også cookies til at forbedre og udvikle websitet. Cookies udvekles også med vores samarbejdspartnere.

En cookie kan indeholde tekst, tal eller en dato. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Sådan kan du slette eller undgå cookies

Cookies sletter sig selv efter efter et vist antal måneder. Levetiden kan variere. Nogle cookie forsvinder, når du lukker browservinduet, andre bliver gemt i typisk 12 eller 24 måneder.

Cookies fornyes efter hvert besøg.

Ønsker du at slette cookies kan du finde en vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Sådan kan du klage

Hvis du ønsker at klage over SN.dk's persondatapolitik og håndtering af cookies. Kan du klage her http://minecookies.org/klager

Sådan bruger vi cookies

SN.dk bruger cookies til at indsamle statistik, over hvor mange brugere vi har. Vi indhenter også oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere. Det gør vi for at udvikle og tilpasse indholdet og annoncerne på SN.dk.

Statistikken for SN.dk bliver indsamlet ved hjælp af Gemius (trafikmåling). Cookies fra Gemius registrerer, hvordan du og andre bruger internettet. Statistikken bruges til at sammenligne trafikken på forskellige websites.

Målingen overholder al lovgivning på området herunder persondataloven, ICC/ESOMAR International Code of Marketing and Social Research Practice, og videregiver ikke oplysninger om de enkelte personers internetadfærd men kun i samlet form. Se f.eks. fdim.dk/statistik.

Gemius registrerer ikke personoplysninger, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse hertil, hvilket sker i forbindelse med udfyldelse af spørgeskemaer. Læs mere om persondata i Gemius Audience.

Du kan fravælge at indgå i Gemius målingen her: http://optout.hit.gemius.pl/removeDK.php

SN.dk indsamler også statistik over trafikken på vores sites ved hjælp af cookies fra Google Analytics.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Din accept

Du accepterer vores brug af cookies, når du bevæger dig rundt på SN.dk og vores tilhørende undersites.

SN.dk følger de retningslinjer, der til enhver tid er fastsat af Foreningen af Danske Interaktive Medier, når det gælder behandling af cookies og personlige data.

Du er altid velkommen til at kontakte SN.dk, hvis du har spørgsmål om vores brug af cookies. Du kan kontakte os på: sndk@sn.dk

Annoncer

SN.dk samarbejder med følgende annoncenetværk:

Adservice Media A/S, Søndergade 10-12, 8000 Århus

Tradedoubler, Havnegade 39, 1058 København K

Specific Media, Lyngbyevj 14-16, 2100 København Ø

SN.dk tager forbehold for ændringer og udbygning af listen. Kontakt os for yderligere oplysninger sndk@sn.dk.

Det er muligt at fravælge, at du indgår i en række annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen her: http://minecookies.org/fravalg

Dine personlige oplysninger

SN.dk indsamler personlige oplysninger om dit navn, adresse, telefonnummer, mail og evt. abonnementsnummer, når du:

- har abonnement på en af vores aviser og bruger SN.dk til at læse den elektroniske udgave af avisen.

- når du køber adgang til vores elektroniske aviser.

- når du registrerer dig som modtager af vores nyhedsbrev.

- når du ønsker at deltage i konkurrencer

- når du tilmelder dig debatfunktionen på SN.dk.

Disse personlige oplysninger giver vi aldrig videre til andre med mindre du selv udtrykkeligt har givet lov.

Vi indsamler heller ikke dine personlige oplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Oplysningerne fra spørgeskemaundersøgelserne om dine interesser, holdninger og dit forbrug på udvalgte varer bruges til at lære dig og de øvrige brugere at kende som brugergruppe af SN.dk. Disse statistiske analyser bruger vi til at forbedre og udvikle SN.dk

Sådan beskytter vi dine personlige oplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Dine oplysninger er gemt på computere som kun få, betroede medarbejdere har adgang til. computerne er placeret i kontrollerede og sikre faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig.
Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret.
Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling.
Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.
Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Den dataansvarlige i forbindelse med Gemius cookies er

FDIM
Bredgade 33A
1260 København K

Databehandleren er

Gemius S.A.
Woloska 7
02-675 Warszawa
Polen.

Gemius Denmark ApS
Dampfærgevej 3 st. th
2100 København Ø.

Hvis du har spørgsmål til behandlingen af oplysninger og data eller ønsker at udnytte dine rettigheder, kan du rette henvendelse til

Gemius Denmark ApS

mail: netsoftware@gemius.dk
Tlf.: 39 200 440

SN.dk følger branchens fælles retningslinjer

SN.dk tilslutter sig det fælles cookiemærke, og forpligtiger sig hermed til at følge de fælles retningslinjer, der er beskrevet på Minecookies.org.

Ovenstående retningslinjer er hentet fra Minecookies.org. De er gennemskrevet og uddybet i henhold til håndteringen af cookies på SN.dk.

Opdateret oktober 2013.


Tilbage til forsiden